Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Tony blogin takana - Tony Halttunen matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Tony blogin takana

Olen Tony Halttunen, valokuvaaja – monialayrittäjä Porvoosta, joka on omimmillaan luovassa työssä, jossa saa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Kiinnostus valokuvaamiseen syttyi, kun toimin Huoneistokeskuksella kiinteistönvälittäjänä. Siihen aikaan kuvattiin asuntoja vielä digipokkareilla ja laatu oli sen mukaista, kun vielä jokainen välittäjä kuvasi omat kohteensa. Päätin että alan panostamaan enemmän myyntikuviin ja ostin ensimmäisen Canonin järjestelmäkamerani. Ensin kuvasin vain omia kohteita, eikä mennyt pitkään kun muut välittäjät alkoi kysellä josko voisin tulla kuvaamaan myös heidän kohteensa. Kuvaaminen alkoi olemaan osana työtä ja myös harrastuksena se vei mukanaan.

Nykyään kuvaamisessa yhdistyy työ sekä harrastus, se näkyy myös kalustossa jota olen päivittänyt koko ajan lisää oman vaatimustason täyttämiseksi. Parasta tässä työssä on se, että voi kehittyä koko ajan ja oppii näkemään kameran takaa ison kuvan, eli sen mikä herättää katsojassa mielenkiinnon.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2001, jolloin perustin äänitys -studion. Siihen aikaan musiikki oli iso osa elämää. Soitan itse rumpuja ja laulan, nykyään enemmän omaksi iloksi, mutta ehkä vielä jonain päivänä taas muidenkin. Tässä välissä olen ehtinyt kuitenkin toimi

a monenlaisissa työtehtävissä, kuten esimerkiksi myynnin ja ohjelmapalvelu-alan parissa. Tällä hetkellä valokuvaamisen lisäksi teen kirvesmiehentöitä. Siinä parasta on se, kun saat nähdä oman kädenjäljen ja toteuttaa muiden visioita.

Itselle tärkeitä arvoja elämässä on siitä nauttiminen ja vapaus tehdä asioita mistä tykkää. Vapaa-aikaan kuuluu isona osana liikunta ja oma tytär. Yksi suurimmista intohimoista on matkustelu, aina kun vaan siihen tarjoutuu mahdollisuus, niin olen valmiina.

Kalusto

Kamera: Canon 5D mark II

Objektiivit
– Canon EF 16-35mm f/4L IS USM Asunto- ja maisemakuvauksiin
– Sigma 35/1.4 Art Kulkee matkoilla mukana ja loistava myös ihmiskuvauksiin
– Sigma 50mm f/1.4 Art Loistava työkalu potretteihin ja tuotekuvauksiin

Kotisivut: www.tonyhalttunen.fi

Palaute ja kommentit on aina tervetulleita, jos haluat tulla sanomaan moi, niin alla olevista linkeistä saat myös minuun yhteyden.

Sähköposti: tony.halttunen(at)gmail.com

Linkedin Tony Halttunen

Facebook Tony Halttunen

Twitter Tony Halttunen

Google+ Tony Halttunen

Täältä löytyy meidän (naisystäväni) yhteinen blogi – Vapaus valita: www.vapausvalita.com